Olguţa Vasilescu: "Clujul plăteşte prostia de a-l ţine pe Boc la primărie/ A aruncat miliarde pe geam"

Olguţa Vasilescu: "Clujul plăteşte prostia de a-l ţine pe Boc la primărie/ A aruncat miliarde pe geam"

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, îl acuză pe primarul Clujului, Emil Boc, că nu face mai nimic în municipiu şi că a aruncat miliarde de euro pe geam.

Reacţia fostului ministru vine în contextul în care Boc a precizat că "acum nu trebuie tăiate salariile, dar vă dau în scris că generaţiile următoare vor plăti factura dezmăţului actual". Mai exact, Olguţa Vasilescu a preluat o postare scrisă de Bela Ambrus, pe care a distribuit-o pe pagina sa de Facebook:

"Pentru un om care lucrează (fie şi prost) cu bugete, ceea ce zice Boc e ticăloşie pură. Dau şi eu în scris! De când e primar, a spart pe puţin 4 miliarde de euro la Cluj, unica realizare palpabilă fiind falimentara Sală Polivalentă şi un parking de cartier. Şi alea făcute cu mari întârzieri. În timp ce gunoiul menajer e în continuare o problemă, spaţiile verzi sunt o problemă, circulaţia e o problemă, parcarea e o problemă, etc.

Şi Clujul plăteşte cu vîrf şi îndesat prostia de a-l ţine pe Boc la primărie. Bank of America Tower a costat 1 miliard de dolari (nu euro), sau Burj Khalifa din Dubai, 1,5 miliarde. În condiţiile în care Boc a spart peste 4 miliarde şi avem o Sală Polivalentă", se arată în postarea preluată de Olguţa Vasilescu.

Reamintim că primarul Clujului a declarat miercuri, că salariile în sectorul bugetar nu trebuie tăiate deocamdată, întrucât România şi Europa se află pe un trend de creştere economică, însă ţara consumă mai mult decât produce, iar, mai devreme sau mai târziu, generaţiile următoare vor trebui să deconteze nota de plată a acestui "dezmăţ". (MAI MULTE DETALII, AICI!)

Comenteaza