Papahagi: Emil Boc mă va susţine

Papahagi: Emil Boc mă va susţine
Adrian Papahagi este convins că organizaţia clujeană a PDL îl va susţine în calitate de candidat al Alianţei România Dreaptă la alegerile parlamentare.

Liderul Fundaţiei Creştin-Democrate, parte a Alianţei Romnia Dreaptă (ARD) este convins că va fi susţinut, în calitate de candidat în Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor de atualul primar al Clujului, Emil Boc, cu care susţine că are un profil similar. „Sunt coleg şi cu dânsul şi cu soţia sa la Universitate, am studiat la acelaşi liceu şi am avut aceeaşi dirigintă", a arătat Adrian Paphagi.

Cadru universitar la Facultatea de Litere a Universităţii Babeş-Bolyai, Adrian Papahagi a fost invitatul emisiunii "Clujul în realitate" moderată de Ciprian Aron la Realitatea TV Cluj. În cadrul emisiunii a fost invitat şi jurnalistul Titus Crăciun, redactorul-şef al ZIUA de CLUJ.

Papahagi urmează să candideze din partea ARD, lansată oficial sâmbătă în Colegiul 1 din Cluj-Napoca. Amintim, conform unor surse din PDL, că senatorul formaţiunii din Cluj, Mihail Hârdău şi-a manifestat dezaprobarea pentru o eventuală candidatură a lui Adrian Papahagi în colegiul respectiv. Liderul Fundaţiei Creştin-Democrate şi-a reiterat însă poziţia de a candida în colegiul în care locuieşte, Colegiul 1, fiind convins de sprijinul organizaţiei clujene a PDL.

 

Comenteaza