Părinți amendați după ce copilul lor a tras într-o mașină cu un pistol de jucărie

Părinți amendați după ce copilul lor a tras într-o mașină cu un pistol de jucărie
| Foto: digi24.ro

Incidentul a avut loc în Sectorul 4 din București, sâmbătă seara.

Un copil aflat într-o maşină a tras cu un pistol de jucărie în alt autoturism. Poliţia a început o anchetă, iar părinţii copilului au fost amendaţi.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara şi a fost anunţat la 112. O femeie i-a anunţat pe poliţişti că „în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, în urma unei şicane, cu un alt participant la trafic, o persoană, ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de acesta, ar fi tras cu un pistol în direcţia apelantei, provocându-i o stare de temere.”

Poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică al Secţiei 16 Poliţie au efectuat verificări în zonă şi au depistat autoturismul în cauză. Un bărbat a declarat că fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, a tras cu un pistol de jucărie.

Copilul a fost găsit de poliţişti. Acesta avea asupra sa pistolul de jucărie şi bile din material plastic, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele implicate au fost duse la sediul Secţiei 16 Poliţie. Incidentul a fost anunţat la secţia de Poliţie şi de un martor.

La final, părinţii copilului au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 1.000 de lei, fiecare, potrivit Poliţiei Capitalei.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza