Percheziţii la firme de construcţii. Prejudiciul: 450.000 de lei

Percheziţii la firme de construcţii. Prejudiciul: 450.000 de lei
Poliţiştii de investigare a criminalității economice din Gorj azu efectuat joi dimineaţa percheziţii în mai multe judeţe, inclusiv la Cluj, într-un dosar de evaziune fiscală.

În total au foste desfăşurate un număr de 11 descinderi, în Bucureşti și în judeţele Gorj, Vâlcea, Hunedoara și Cluj, la sediile unor firme din domeniul materialelor de construcții şi la locuinţele administratorilor acestora, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

"Din cercetări a reieşit că în perioada 2009 - 2012 cei în cauză ar fi constituit un circuit evazionist prin care ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale societăţilor operaţiuni fictive în domeniul construcţiilor şi al materialelor de construcţii. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 450.000 de lei. 4 persoane vor fi conduse pentru audieri, la sediul poliţiei", a transmis IGPR.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Vâlcea, Hunedoara, Cluj, ai D.G.P.M.B. şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Gorj.

 

 

Comenteaza