Percheziţii la şase domicilii. Persoanele bănuite ar fi furat cel puţin 50.000 de lei

Percheziţii la şase domicilii. Persoanele bănuite ar fi furat cel puţin 50.000 de lei
Poliţiştii clujeni efectuează în această dimineaţă o amplă operaţiune de percheziţionare a şase domicilii, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale.

Acţiunea poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj este efectuată pe raza judeţului Mureş, persoanele vizate fiind bănuite de comiterea, în perioada iunie-august, a mai multor furturi din societăţi comerciale de pe raza judeţelor Cluj şi Sibiu.

"Trei bărbaţi dintre cei vizaţi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv, după ce au fost reţinuţi la data de 23 august de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej. Aceştia au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau ţigarete dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Sibiu", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Prejudiciul cauzat este estimat, până în prezent, la aproximativ 50.000 de lei (11.361 euro, calculat după cursul BNR de joi, 28 august).

În acţiune sunt agrenaţi 36 de poliţişti din cadrul structurii de investigaţii criminale, poliţişti criminalişti, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Cluj, poliţişti din cadrul IPJ Mureş, precum şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului pentru Operaţiuni Speciale şi al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Cluj şi Mureş.

Comenteaza