Peste 2.000 de copii, pompieri pentru o zi FOTO

Peste 2.000 de copii, pompieri pentru o zi FOTO
Peste 2.300 de copii au vizitat, în această săptămână, Detaşamentele de Pompieri din judeţ, în cadrul programului "Şcoala Altfel". Copii au avut ocazia să vadă îndeaproape autospecialele de stins incendii, ambulanțe SMURD și alte echipamente folosite de pompieri la intervenții.

Pe lângă vizitele elevilor la subunitățile ISU Cluj au fost desfășurate activități competiționale în colaborare cu câteva organizații locale. La aceste activități au participat 24 de echipe reprezentând 9 şcoli din Cluj, Chinteni și Stolna.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu" al judeţului Cluj se bucură de interesul pe care școlile, prin elevii lor, îl arată instituției noatre și folosim fiecare din aceste ocazii pentru a-i conștientiza pe viitori cetățeni despre riscurile la care răspund echipajele de intervenție a ISU și despre specificul misiunilor îndeplinite.Considerăm că aceste activități s-au încheiat cu un bilanț pozitiv, având în vedere numărul mare de copii ce au fost implicați", se arată într-un comunicat remis presei.

Detașamentul de Pompieri Cluj-Napoca a fost vizitat de 1.117 copii, 450 de elevi au fost la  Detașamentul de Pompieri Turda, 410 la Dej, 244 la Secția de Pompieri Colina și 92 de copii la Detașamentul Huedin.

 

 

Etichete
Comenteaza