Video "Piele de găină" la inmul cântat de Andra pe Arena Naţională vs. "Câți bani ai luat?"

"Piele de găină" la inmul cântat de Andra pe Arena Naţională  vs. "Câți bani ai luat?"
| Foto: https://www.digisport.ro/

Naționala de fotbal a României a încheiat pe primul loc Grupa I a preliminariilor lui EURO 2024 după 1-0 cu Elveția, succes obținut în fața a 50.224 de spectatori. Marţi seara Andra a cântat imnul României în deschiderea partidei. 

"Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună 'Hai România' este absolut extraordinar", a scris Andra pe Facebook lângă postarea de pe Arena Naţională de marţi seara care a strâns 150.000 de like-uri. 

Imediat au curs miile de comentarii cu felicitări, iar sute dintre ele au inclus cuvintele "mi s-a făcut pielea de găină" sau "lacrimi de emoţie", atât din partea celor care au fost în stadion, dar şi din partea celor care au ascultat-o pe artistă din faţa televizorului.  

Totuşi, Andra a fost şi criticată deoarece ar fi citit imnul, în loc să îl cânte din memorie. "Ai putea să spui ca este o onoare atunci când poți cânta imnul României fără ajutorul unei tablete este puțin cam nașpa pentru reputația ta", i-a scris unul dintre "cârcotaşii" care au taxat-o pe Andra. 

Andra a fost întrebată dacă a fost plătită pentru prestaţia de pe Arena Naţională: ”Câți bani ai primit pentru intonarea imnului?”. Artista din Cluj nu s-a ferit să răspundă că nu a încasat niciun leu: ”Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna pro bono”.

Comenteaza