Update Pieton accidentat mortal de un autocamion în judeţul Cluj

Pieton accidentat mortal de un autocamion în judeţul Cluj
| Foto: ISU Cluj

Echipajele ISU au fost solicitate în dimineaţa de miercuri 1 noiembre la o intervenție în localitatea Mihai Viteazu la un accident grav. 

În dimineaţa de miercuri 1 noiembrie un bărbat a fost accidentat mortal de un camion. Când echipajele ISU au ajuns la fața locului au găsit un pieton accidentat mortal de un autocamion.

"Victima prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind vorba despre un bărbat", a precizat ISU Cluj cu privire la accidentul din localitatea clujeană. 

Update: Polițiștii au fost sesizați, la data de 1 noiembrie, în jurul orei 08.45, despre un accident rutier produs pe DN75, în localitatea Mihai Viteazu.

"Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un bărbat, de 81 de ani, ar fi traversat neregulamentar partea carosabilă, moment în care a fost accidentat de un autocamion, condus de un bărbat de 51 de ani, pe direcția Turda spre Câmpeni", a transmis IPJ Cluj.

În urma evenimentului, din nefericire, pietonul a decedat.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În continuare se efecutează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru luarea măsurilor legale.

Comenteaza