Update Foto Pieton lovit pe TRECERE pe strada cu pseudo-trotuare din Cluj, tranzitată de mii de oameni spre şcoală şi serviciu

Pieton lovit pe TRECERE pe strada cu pseudo-trotuare din Cluj, tranzitată de mii de oameni spre şcoală şi serviciu

O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni, pe o stradă subiect de ceartă între cetăţeni şi administraţia locală. 

Este vorba despre trecerea de pietoni de pe strada Petofi Sándor, la ieşirea spre Bd. 21 Decembrie. Femeia a fost lovită de un taximetru şi a căzut pe caldarâm. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru a-i acorda îngrijiri. 

(foto: Info Trafic jud. Cluj)

În urma evenimentului anunţat pe Info Trafic jud. Cluj, au apărut reacţiile utilizatorilor:

"Oare cât de chior să fii să lovești un pieton în zona respectivă unde urmează semafor și se circulă greu? Dacă șoferul respectiv nu a văzut pietonul sau nu a oprit la timp de la viteza de 20-30 km/h, nu ar mai trebui să aibă permis în viața lui! Unde mai pui că înainte de trecerea de pietoni ești obligat să încetinești", a spus un conducător auto.

"Se numește neatenție și miserupismul. Din ce în ce mai des văd șoferi care fără nicio jenă se bagă pe roșu (la mașini) și printre pietoni", a răspuns un alt șofer. "Mă mir că doar acum s-a întâmplat nenorocirea pe aceea trecere de pietoni. De obicei cad ca proiectilele acolo pietonii", a scris un alt membru al grupului.

Stradă cu pseudo-trotuare, tranzitată de mii de oameni spre şcoală şi serviciu și un accident mortal în 2018. Ce modificări a făcut primăria

În aprilie 2018, Primăria Cluj-Napoca a anunţat măsuri de fluidizare a traficului în mai multe zone din oraş, o astfel de modificare vizând şi str. Petofi Sandor, spre Bd. 21 Decembrie, acolo unde în martie a avut loc un accident de circulaţie mortal. Clujenii au lăsat zeci de sesizări municipalităţii. Mai multe detalii, AICI! 

Comenteaza