News alert Pleacă Rareş Bogdan de la Realitatea TV? "Am sperat până în ultima clipă ca le va veni mintea la cap celor din conducere"

Pleacă Rareş Bogdan de la Realitatea TV? "Am sperat până în ultima clipă ca le va veni mintea la cap celor din conducere"

Jurnalistul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care lasă de înţeles că ar putea părăsi postul TV la care s-a consacrat: "Au fost aproape 7 ani grei, dar frumoşi. Ne revedem curând". 

Moderatorul emisiunii Jocuri de Putere a postat pe Facebook o poză cu regele Mihai şi le-a transmis un mesaj colegilor şi telespectatorilor săi.

Pleacă Rareş Bogdan de la Realitatea TV?

"Dar eu nu sunt singur. Dumneavostră îmi daţi puterea să merg mai departe. Mi-aţi dovedit. Le mulţumesc şi colegilor mei, extrem de numeroşi, care şi-au arăat solidaritatea şi sprijinul. Le mulţumesc colegilor invitaţi şi jurnaliştilor, respectiv analiştilor din întreaga ţară. Le mulţumesc miilor de români din Diaspora. Mă înclin în faţa tuturor, cu toată aprecierea şi respectul cuvenit. Am sperat până în ultima clipă că le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv şi nu vor da satisfacţie unora şi altora, ei au preferat să mă oprească să îmi fac emisiunea pentru Dumneavoastră. Păcat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de mulţumire. Aceia nu sunteţi însă Dumneavoastră. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumoşi. Ne revedem curând", a transmis jurnalistul. 

CITEŞTE ŞI Rareş Bogdan: "Greu de ucis. Onoarea înainte de orice!"

Comenteaza