Ploile au făcut ravagii la Turda. Trafic întrerupt temporar

Ploile au făcut ravagii la Turda. Trafic întrerupt temporar
Administrația Națională de Meteorologie a emis în ultimele 24 ore 41 de atenționări și avertizări de fenomene meteorologice periculoase, care au vizat o mare parte din țară, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Ca urmare a manifestării acestora, au fost semnalate efecte negative la nivelul a 11 localități din șapte județe. În Cluj, între Turda și Câmpeni, pe DN 75, pe raza localității Lungești, din cauza precipitațiilor abundente, traficul rutier a fost oprit temporar, s-a intervenit în două zone pentru degajarea carosabilului de aluviuni (lungime de 10 m, înălțime de 0,5 m).

În municipiul Alba Iulia IGSU a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Două autoturisme au fost avariate de elemente de construcție desprinse dintr-o locuință.

În Caraș Severin, în două localități — Jupa și Oțelul Roșu — s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți (pe carosabil și cabluri electrice), în localitatea Prisacă s-a intervenit pentru degajarea unui stâlp căzut pe cabluri electrice. 

În municipiul Târgu-Jiu s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism. În județul Harghita, în localitatea Gheorgheni s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe cabluri electrice.

În județul Hunedoara, în două localități (Galați și Ohaba de sub Piatră) s-a intervenit pentru extragerea apei din patru beciuri. În județul Sibiu, în două localități (Cornățel și Sibiu) s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, se arată în informarea IGSU.

Comenteaza