Foto Pod peste Autostrada Transilvania, pericol pentru șoferi. "Se rupe efectiv drumul"

Un clujean a semnalat starea precară în care se află un pod care trece peste Autostrada A3, despre care spune că reprezintă un risc pentru șoferii care îl traversează.

Podul se află pe drumul DJ103G, între comunele Tureni și Petreștii de Jos, și trece peste Autostrada A3.

Un clujean a semnalat faptul că podul se află într-o stare foarte rea, cu gropi mari în asfalt.

"Mă poate ajuta cineva cu un număr de telefon sau contact la cei de la drumuri judetene? Am sunat de două zile la toate numerele găsite pe net de pe toate site-urile Consiliului Judetean și site propriu dar nimic. La podul de pe DJ103G peste Autostrada pe sensul comuna Tureni - Turda / Petreștii de jos se rupe efectiv drumul", a scris un clujean pe o rețea de socializare.

Consiliul Județean Cluj a încheiat în 2023 patru contracte de execuție lucrări de întreținere și reparații care vizează patru drumuri județene, respectiv DJ 103G, DJ 172F, DJ 103V și DJ 161Z.

Autoritățile au anunțat anul trecut că pe drumul județean DJ 103G Săndulești – DJ 107L se vor executa lucrări de întreținere pe tronsonul cuprins între km 34+362 și km 36+830. Acestea vor consta atât în lucrări de întreținere a platformei drumului, cât și de refacere a trotuarelor cu pavaj din dale de beton.

Comenteaza