Porţi deschise la Şcoala de Poliţie din Cluj; sute de elevi au vizitt instituţia VIDEO

Porţi deschise la Şcoala de Poliţie din Cluj; sute de elevi au vizitt instituţia VIDEO
Şcoala de poliţie din Cluj va pregăti şi anul acesta agenţi, chiar dacă absolvenţii de anul trecut aşteaptă încă să fie angajaţi în Poliţie. Luna viitoare, Ministerul de Interne va publica cifrele de şcolarizare, iar în această toamnă va fi organizat examenul de admitere. În caz contrar, şcoala riscă să-şi piardă acreditarea ca instituţie de învăţământ.

În ciuda concedierilor din Poliţie şi a miilor de absolvenţi care aşteaptă angajarea, Ministerul de Interne va plăti şi anul acesta pentru şcolarizarea viitorilor poliţişti. Şcoala de poliţie din Cluj va organiza în toamnă încă un examen de admitere şi aşteaptă ca ministerul să facă publice cifrele de şcolarizare pentru a putea începe înscrierile.

"Ceea ce pot să spun cu certitudine este că vom avea examen de admitere", spune directorul Şcolii de Poliţie, Laurenţiu Stoica.

Cei aproape 300 de elevi din promoţia de anul trecut aşteaptă în continuare să-şi dea examenele de terminare a şcolii şi să fie angajaţi în Poliţie. Până acum acest lucru a fost amânat de mai multe ori.

Pentru a-şi atrage viitorii candidaţi, conducerea şcolii de poliţie din Cluj a organizat astăzi Ziua Porţilor Deschise, ocazie cu care şi-a prezentat oferta de şcolarizare. Zeci de tineri au vizitat instituţia. Vezi ce spun câţiva dintre aceştia, în materialul video

Comenteaza