Postul public de televiziune angajează prezentator, reporter şi traducător la Cluj. Vezi cum te poţi înscrie

Postul public de televiziune angajează prezentator, reporter şi traducător la Cluj. Vezi cum te poţi înscrie
Studioul teritorial al televiziunii publice, TVR Cluj, scoate la concurs trei posturi - un post de reporter, unul de redactor-prezentator şi un al treilea de traducător în redacţia Minorităţi. Toate candidaturile trebuie depuse într-un dosar, la sediul televiziunii, care nu acceptă candidaturi pe e-mail.

Toate posturile sunt vacante în acest moment, conform coordonatorului departamentului de resurse umane al TVR, Mircea Neacşa. El adaugă că potrivit anunţurilor de concurs înscrierile pot fi făcute doar prin depunerea unui dosar de concurs la sediul TVR Cluj. "Dosarul trebuie să conţină mai multe documente - scrisoare de intenţie, CV, copii ale actelor de studii şi documente care să ateste experienţa", a mai spus Neacşa.

Directorul TVR Cluj, Romeo Couţi, nu a dat amănunte privind posturile scoase la concurs. "Toată comunicarea se face de la Bucureşti", a explicat el.

Candidaţii la postul de redactor-prezentator, dar şi cei la postul de reporter scoase la concurs de TVR, trebuie să aibă studii universitare de licenţă sau echivalente, să cunoască temeinic limba română dar şi una de circulaţie internaţională, să aibă cultură generală şi cunoştinţe de jurnalism, să cunoască legislaţia în domeniul audiovizualului şi regulile limbajului audio-vizual.

În ambele concursuri, candidaţii vor trebui să susţină o probă practică eliminatorie, o probă scrisă şi un interviu.

Concursul pentru postul de redactor-prezentator are loc între 9 mai şi 4 iunie, iar cel pentru reporter - între 9 mai şi 4 iunie. CV-urile trebuie trimise împreună cu o scrisoare de intenţie şi copii ale documentelor care să ateste studiile şi experienţa solicitate la adresa studioului teritorial, Donath 160, până în 5 mai la ora 16 inclusiv.

Comenteaza