Prefectul județului Cluj: „Imnul Național ne reamintește că, indiferent de dificultăți, suntem capabili să ne ridicăm”

Prefectul județului Cluj: „Imnul Național ne reamintește că, indiferent de dificultăți, suntem capabili să ne ridicăm”
| Foto: Facebook Prefectura Cluj

Prefectul județului Cluj, Irina Mnteanu, a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei Imnului Național, în care subliniază că versurile acestuia au îndemnat generațiile de români să lupte pentru libertate.

,,Imnul Național al României. „Deșteaptă-te, române!” nu este doar un cântec, este un îndemn la trezire, la conștiință națională, la solidaritate și la acțiune. De-a lungul anilor, aceste versuri au inspirat generații de români să lupte pentru libertate, pentru dreptate și pentru un viitor mai bun.

Această zi este un prilej de a ne reaminti valorile și principiile care ne-au ghidat de-a lungul istoriei și de a reafirma angajamentul nostru față de țară și față de comunitatea noastră. Imnul Național ne reamintește că, indiferent de dificultăți, suntem capabili să ne ridicăm, să ne unim forțele și să construim împreună un viitor mai luminos”, a spus Irina Munteanu.

Prefectul a mai amintit că în județul nostru, avem un exemplu viu de diversitate, de cooperare și de progres. „Fiecare dintre noi, prin munca și implicarea noastră, contribuie la dezvoltarea acestei comunități și, implicit, la dezvoltarea României. Este datoria noastră să păstrăm și să promovăm valorile naționale, să fim uniți și să lucrăm împreună pentru binele comun.

Astăzi, când intonăm Imnul Național, să o facem cu mândrie și recunoștință. Să ne amintim de toți cei care au luptat pentru libertatea și independența noastră și să ne angajăm să continuăm să construim o Românie de care să fim mândri. Fie ca acest imn să ne inspire mereu să fim mai buni, mai uniți și mai determinați. La mulți ani, Imnului Național! La mulți ani, România”, a completat Irina Munteanu.

Comenteaza