Premieră în lumea fitnessului în Cluj-Napoca (P)

Premieră în lumea fitnessului în Cluj-Napoca (P)
Inovaţie în lumea electro-fitnessului, adusă la Cluj-Napoca şi destinată clujenilor care au un ritm de viaţă alert. eFit e aparatul care dezvoltă masa musculară.

O singură sesiune de antrenamente, adică 20 de minute cu eFit, echivalează cu 90 de minute petrecute de sală.

"În urma unei şedinţe personalizate, de 20 de minute, sunt lucrate toate grupele musculare. Se stimulează întregul corp. Diferenţa între un antrenament normal şi cel cu eFit este că după o încălzire de 20 de minute, muşchii lucrează la 80% din capacitate, pe când eFit începe să stimuleze muşchii din primul minut. Cu eFit, efectuam 3-4 tipuri de exercitii cu cate 4 repetari/exercitiu pentru  o singura grupa musculara,  timp de aproximativ 15-20 minute, iar acestea vor rezulta circa 30-40 contractii musculare.", a explicat Papp Janos, directorul eFit Ungaria. 20 de minute cu eFit echivalează cu un antrenament complet la sală. "Aparatul e folosit de fizioterapeuţi, în săli de sport şi wellness din toată lumea. E singurul aparat de electro-fitness care permite reglarea intensitatii impulsurilor pt fiecare grupa musculara in parte", a spus Alexandru Szabo, specialistul eFit.

Aparatul eFit are 12 canale independente şi asigură aşezarea electrozilor exact după grupele musculare. Antrenamentul de 20 de minute este destinat celor care nu au timp liber. "Omul zilelor noastre se confruntă cu o lipsă de timp, iar timpul rămas pentru activităţile fizice este insuficient. Se recomandă 2-3 antrenamente pe săptămână. Antrenamentul este complet personalizat, iar aparatul poate fi setat în totalitate conform nevoilor clientului de către un instructor, care e antrenor personal. Mai mult decât atât, oamenii pot veni la sală fără echipament", arată Vincze Zoltan, reprezentantul eFit.


Echipamentul special de antrenament este confecţionat din material antibacterian şi aerisit, care este necesar păstrării electrozilor în poziţia lor iniţială. "Graţie tehnologiei SIT au fost eliminate complet radierile şi interferenţele din corp, făcând, astfel, mai sigură utilizarea", a explicat Papp.
Potrivit producătorilor, aparatul este interzis purtătorilor de peacemaker, bolnavilor de epilepsie, femeilor însărcinate, dar poate fi utilizat, cu acordul medicului, în cazul pacienţilor cu boli infecţioase, hipertensiune şi stări febrile.

 

Etichete
Comenteaza