Primăria Cluj-Napoca și Rada Mihalcea vă invită la „O zi de știință”

Primăria Cluj-Napoca și Rada Mihalcea vă invită la „O zi de știință”

Cu ocazia celei de-a X-a ediții a concursului „Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”, în data de 29 iulie - de la ora 11:00 - se organizează, la Centrul de Cultură Urbană Casino, „O zi de știință” - eveniment în cadrul câștigătorii concursului și nu numai vor susține prezentări despre ultimele rezultate în cercetare - de la nanoterapia cancerului și reglarea emoțională până la amprentele găurilor negre.

Pentru a participa la conferință este necesar să vă rezervați locul în link-ul din primul comentariu. Programul zilei, în comentarii.

Concursul este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Prof. Dr. Rada Mihalcea, cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca și profesoară la Universitatea Michigan.

Câștigătorii acestei ediții a concursului vor fi premiați în cadrul unei festivități organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Dr. Rada Mihalcea. Premiile pentru câștigătorii acestui concurs sunt oferite de Betfair Romania Development, Sinapsys Nearshore și Terapia - O companie Sun Pharma.

Comenteaza