Primarul Clujului a părăsit locuinţa la volanul maşinii personale la 13:25

Primarul Clujului a părăsit locuinţa la volanul maşinii personale la 13:25
Primarul Sorin Apostu a ieşit din casă şi a plecat cu maşina sa. El este însoţit de un procuror.

Casa primarului Apostu este percheziţionată în acest moment, conform unor informaţii oferite pe surse de către procurori ai Înaltei Curţi.

Alte surse susţin că primarul nu a ajuns astăzi deloc la sediul Primăriei.

Primarul Sorin Apostu avea programată o conferinţă de presă astăzi, la ora 11:00, în Sala de Sticlă a primăriei, iar materialele informative fuseseră pregătite. Motivul anulării conferinţei, conform purtătorului de cuvânt al primăriei, Oana Buzatu, ar fi fost suprapunerea cu o altă întâlnire cu ziariştii, la aeroport. Nici acolo primarul Sorin Apostu nu a fost prezent, deşi era invitat oficial. La prezidiul conferinţei de presă a fost tipărit şi numele său, şi calitatea de primar al municipiului Cluj-Napoca. Pe locul rămas liber a venit într-un final Mirela Mărincean, şeful serviciului siguranţa circulaţiei din cadrul primăriei.

"Domnul primar Sorin Apostu se află în afara primăriei, la o serie de întruniri de serviciu", a adăugat Buzatu.

"Mai de dimineaţă am văzut doi bărbaţi îmbăcaţi în civil, care erau în curte. Pe primar şi pe soţie nu i-am observat", a declarat o vecină. Maşina soţiei este parcată în faţa casei.

UPDATE 13:00: În acest moment, o persoană în civil, cu o servietă în mână, a ieşit din casa primarului. El i-a evitat pe jurnalişti, luând-o la goană pe strada Coastei. Acolo îl aştepta un autoturism Volkswagen Caddy, cu număr de Bucureşti, maşină cu care a plecat din zonă.

UPDATE 13:25 Sorin Apostu a ieşit din casă şi a plecat cu maşina personală, având în dreapta un procuror. Alte două persoane l-au urmat cu o altă maşină. Nimic nu confirmă momentan ipoteza reţinerii primarului.

Vom reveni cu amănunte.

Comenteaza