Foto Primele convoaie NATO au intrat în ţară pe la Vama Nădlac

Primele convoaie NATO au intrat în ţară pe la Vama Nădlac
Primele convoaie NATO au intrat în ţară pe la Vama Nădlac
Primele convoaie NATO au intrat în ţară pe la Vama Nădlac
Primele convoaie NATO au intrat în ţară pe la Vama Nădlac

Tensiunile dintre Rusia şi Ucraina au determinat forţele NATO să trimită întăriri şi în România. Primele convoaie NATO cu soldaţi americani au pornit din Germania şi au intrat în ţară ieri seară pe la Vama Nădlac.  

Primul convoi al trupelor americane a intrat în România. Este vorba despre mai multe camioane cu tehnică militară. Acestea vor rămâne peste noapte la Nădlac, urmând ca joi dimineața să pornească spre baza Mihail Kogălniceanu.

„Primele elemente de tehnica militara ale detasamentului SUA care va purta denumirea Task Force (TF) Cougar vor intra în seara zilei de miercuri, 9 februarie, în România pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac, judetul Arad”, a transmis Ministerul Apărării Naţionale.

Restul tehnicii de luptă, precum și militarii acestui batalion vor sosi în România în perioada imediat următoare, anunță MApN. Cei aproximativ 1.000 de militari americani ai TF Cougar se vor alătura, în zilele următoare, efectivelor SUA deja prezente în România.

Poliția Militară va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra eventualelor restricții rutiere, se arată în comunicat.

Sursa foto: digi24.ro - Inquam Photos / Cornel Putan

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza