Principele Radu şi principele Nicolae vin mâine la Cluj

Principele Radu şi principele Nicolae vin mâine la Cluj
Principele Radu al României vine mâine la Cluj, urmând să viziteze Transilvania College, după care va participa la lansarea celui mai recent volum al său, "Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003".

Principele Radu al României va participa mâine, de la ora 12, la o întâlnire cu elevi şi părinţi, la Transylvania College. El va vorbi aici despre importanţa lecturii şi va prezenta colecţia "Cărţile copilăriei". Manifestarea face parte dintr-o serie de evenimente organizate cu elevi şi părinţi în şcoli din toată ţara, de Curtea Veche Publishing şi Casa Regală a României, cu scopul promovării lecturii în rândul copiilor. Intrarea la evenimentul de la Cluj este liberă.

După-amiază, de la ora 17, principele Radu va participa la lansarea cărţii "Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003". Evenimentul va avea loc la Casino - Centrul de Cultură Urbană Cluj. De asemenea la manifestare va fi prezent şi principele Nicolae al României.

 

Lansarea din Cluj face parte dintr-o serie de evenimente de lansare ce au mai avut loc la Buzău, Alba Iulia, Bucureşti, Arad, Timişoara. "<Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003> a Principelui Radu al Romaniei este un jurnal pe sarite in care aventura spirituala a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a Romaniei", au mai specificat reprezentanţii Curtea Veche Publishing.

 

Comenteaza