PROMO DE LA SUTE DE SINISTRATI IN URMA INUNDATIILOR LA MILIOANE DE SINISTRATI DIN CAUZA POLITICIENILOR - Romania reala, cu Rares Bogdan si DOREL VISAN, ora 22.00

PROMO DE LA SUTE DE SINISTRATI IN URMA INUNDATIILOR LA MILIOANE  DE SINISTRATI DIN CAUZA POLITICIENILOR - Romania reala, cu Rares Bogdan si DOREL VISAN, ora 22.00
Scarbit de viata publica, "Senatorul Melcilor" s-a retras la tara. De ce? Care au fost motivele acestei retrageri? Cum se vede Romania ultimilor 25 de ani prin ochii unuia dintre alintatii romanilor, unul dintre cei mai iubiti actori romani?

Intre codul rosu de inundatii si codul rosu de impotenta politica, romanii isi iubesc tara cu voluptate, dar ii detesta liderii cu amaraciune. Vor reusi sa-si limpezeasca gandurile pentru a-l alege la toamna pe presedintele care va incheia "un sfert de veac de singuratate"? Cine va fi noul "tatuc"? Mai are nevoie Romania de un "tatuc"?

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan iti faciliteaza intalnirea cu unul dintre interpretii sufletului Romaniei reale, actorul Dorel Visan. Afla de la un artist autentic cum au pierdut politicienii contactul cu cei care le platesc salariile, unde se afla salvarea Romaniei si cand vor trai urmasii Mioritei viata urmasilor lui Bismark.

A profitat premierul de inundatii pentru a-si face campanie electorala? De cine se teme Victor Ponta? Cu cine nu vor sfetnicii sai sa se intalneasca in turul II? Ce candidat al dreptei are cele mai mari sanse sa-l invinga? Se intoarce Crin Antonescu? Care este rolul lui Tariceanu? Cine il finanteaza?

Raspunsurile in aceasta seara numai la Realitatea TV, "Jocuri de Putere" de la Malul Marii, DIALOG sincer despre Romania intre Rares Bogdan si Dorel Visan!

Comenteaza