Rabla 2013: Cozi în faţa Remat la Cluj, unii oameni reclamă că le-au fost furate piese din maşini VIDEO

Rabla 2013: Cozi în faţa Remat la Cluj, unii oameni reclamă că le-au fost furate piese din maşini VIDEO
Proprietarii a aproximativ 40 de maşini din Cluj aşteaptă, luni, în faţa unui punct de lucru al Remat să îşi predea autoturismele, parcate în zonă chiar şi de două săptămâni, şi să primească un voucher pentru programul "Rabla", unii dintre ei reclamând că le-au fost furate diverse piese din maşini.

Proprietarii a circa 40 de maşini s-au adunat, luni dimineaţă, unii chiar de la ora 5.00, la punctul de lucru al Remat SA Cluj de pe strada Romulus Vuia din Cluj-Napoca, după ce şi-au parcat maşinile în zonă şi cu două săptămâni înainte pentru a le putea preda în schimbul unui voucher în valoare de 6.500 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Mi-am adus o Dacie 1300 din 1982. Şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul, avem nevoie de o maşină nouă. Numai că sunt cam pe locul 20 la rând, aşa că nu prea am şanse să scap de maşină. Nu înţeleg cum se pot da zece vouchere la un punct de lucru al Remat când sunt zeci de proprietari care aşteaptă să îşi predea maşinile? Cineva de la Bucureşti trebuie să răspundă pentru această situaţie, nu să îşi bată joc de noi", a spus Sandu, unul dintre proprietarii aflaţi cu maşina în faţa Remat.

Alţi proprietari au reclamat faptul că după ce şi-au lăsat maşinile în faţa Remat timp de mai multe zile au descoperit că acestea au rămas fără baterie, fără radiator sau rezervor sau au cauciucurile tăiate.

Citeste mai mult pe realitatea.net.

Etichete
Comenteaza