Razie antidrog în minivacanță. De unde provin cetățenii străini care s-au ales cu dosar penal

Razie antidrog în minivacanță. De unde provin cetățenii străini care s-au ales cu dosar penal

Poliţiştii au legitimat, în perioada 25 aprilie - 1 mai, peste 1.300 de persoane în cadrul unei activităţi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au legitimatpeste 1.300 de persoane în cadrul unei activităţi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, au fost întocmite 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar şi un francez. În urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Ofiţerii de la brigada antidrog Constanţa au finalizat vineri acţiunea punctuală de combatere a criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, desfăşurată pe raza staţiunii Vama Veche, în vederea combaterii traficului de droguri.

Astfel, în ultimele zile, au fost legitimate şi controlate 357 de persoane şi au fost constatate 26 de infracţiuni, dintre care una privind traficul de droguri de risc şi 25 privind deţinerea, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

În urma activităţilor efectuate au fost ridicate comprimate extasy, cannabis, ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis, pliculete autosigilante ce conţineau o substanţă pulverulenta de culoare albă, grindere, dar şi alte astfel de produse.

Comenteaza