RECOMANDARE 2012 ROXETTE, concertul anului la Cluj, a fost transmis LIVE TEXT pe ziuadecj.ro

RECOMANDARE 2012 ROXETTE, concertul anului la Cluj, a fost transmis LIVE TEXT pe ziuadecj.ro
Concertul suedezilor de la Roxette, din această seară de pe Cluj Arena, a fost transmis în direct, în format live text şi multimedia, de către ziuadecj.ro.

Au mai rămas câteva ore până când piesele cu care ai crescut - "The look", "It must have been love", "How do you do!", "Listen to your heart" sau "Milk and toast and honey" - vor răsuna pe Cluj Arena. Roxette promite un show de zile mari, în faţa a peste 20.000 de fani.

Accesul în Cluj Arena se va face începând cu ora 17, iar primul concert din deschidere, susţinut de Les Elephants Bizarres, va începe în jurul orei 19:15. Grimus, cea de-a doua trupă din program, va urca pe scenă în jurul orei 20.

Cei doi membri ai trupei Roxette au aterizat la Cluj aseară, iar astăzi s-au plimbat prin oraş şi au încărcat fotografii şi un filmuleţ pe cunoscuta reţea de socializare Facebook.

Roxette a fost printre cele mai de succes trupe din lume, de la sfârșitul anilor 1980 la începutul anilor 1990. În 1986, EMI i-a adus împreună pe Marie Fredriksson și pe Per Gessle pentru a interpreta piesa Nevereding Love, iar de 26 de ani cei doi cântă împreună cu aceeeași dragoste pentru muzică. Conform criticilor, muzica Roxette este cel mai bine sintetizată de titlul albumului Don't Bore Us - Get to the Chorus!.

18.40: Bună ziua, bine v-am găsit pe stadionul Cluj Arena. Mai sunt câteva ore până la concertul legendarei trupe Roxette. În faţa stadionului s-au adunat sute de persoane nerăbdătoare să-şi vadă idolii. În timp ce în tribune sunt câte două, trei persoane răsfirate, zona Golden Circle se aseamănă cu un furnicar: unii se plimbă, alţii stau turceşte, fetele se fotografiază cu scena, iar alţii sunt pur şi simplu bucuroşi că au dat peste vechi cunoştinţe. Mai este timp berechet pentru o şuetă. Pe cele două ecrane din flancurile scenei rulează reclame ale sponsorilor concertului. Vremea este caldă, soarele încă străluceşte pe cer, iar muzica ce "curge" în fundal dă senzaţia unui festival de renume.

Articol publicat în 19 iulie 2012. Articolul integral, cu comentariul LIVe TEXT al concertului, AICI.

 

Comenteaza