Reparaţii auto în mijlocul bulevardului cu 4 benzi din Cluj-Napoca. "Pentru că poate..."

Reparaţii auto în mijlocul bulevardului cu 4 benzi din Cluj-Napoca. "Pentru că poate..."
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

A fost dezbatere aprinsă pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca dacă şoferul care îşi făcea recent pana sau meşterea la maşină pe Strada Cuza Vodă, chiar în buricul târgului din Cluj-Napoca, fără triunghi în spate, ar fi trebuit ajutat sau escortat pe marginea drumului. 

"Eu nu pot să înţeleg oricât aş încerca... Cum să îţi faci pana în mijlocul bulevardului cu 4 benzi? Făra triunghi în spate, nu mai are rost să adaug!", a postat un şofer pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

Imediat au curs comentariile că prea sunt postaci clujenii, că nu pun mâna să ajute, dar se ţin de comentarii răutăcioase. "Dacă acolo a pușcat roata unde vrei să schimbe Omu? În parcare? Mai bine dă o mana de ajutor , decât să faci pe fotografu', a fost unul dintre comentariile mai cuminţi care îi luau apărarea şoferului din mijlocul bulevardului. 

Totuşi, oamenii cu codul rutier la cap au tras dezbaterea spre legislaţie şi le-au atras atenţia "aprătorilor" şoferului din drum că legea ar trebui respectată mai întâi de cei care participă la trafic şi că bunul simţ nu ar trebui să îi împiedice pe participanţii la trafic să o respecte. 

"Ce să ajuţi frate la Cric? În mijlocul drumului ? NU AI VOIE. Nu ai ce căuta pieton în mijlocul drumului!" / "Unde nu e lege e haos! Face fiecare cum îl taie capu'"

"Văd o grămadă de comentarii de la oameni care nu ar trebui să aibă niciodată permis de conducere. Mulţi spuneți că cei care îl critică fac un lucru greșit și ca trebuia ajutat.... Sî îl ajuți să ce? Să încalce legea şi să o încalci și tu? Ce spune legea în asemenea situații? Să scoți masina de pe carosabil și să o semnalizeze.

Daca nu poți, chemi urgent o platformă să o mute și deblochezi drumul. Dacă venea o altă maşină şi îl făcea praf cum era? Dar pentru acel șofer nevinovat care îl lovea? Puţină minte mai aveți unii și puțin cunoașteți din lege!", au scris şoferii care nu închid ochii la codul rutier doar ca să fie buni samariteni pe şosea. 

Comenteaza