S-au afişat rezultatele finale la Şcoala de Poliţie Cluj. Vezi câţi clujeni au fost admişi

S-au afişat rezultatele finale la Şcoala de Poliţie Cluj. Vezi câţi clujeni au fost admişi
Doar opt clujeni au fost admişi în această toamnă la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca. Pentru noul an şcolar 2012-2013 au fost scoase la concursul de admitere 50 de locuri.

Un număr de 207 candidaţi s-au înscris anul acesta pentru examenul de admitere, dintre care au trecut de verificarea medicală şi de probele fizice eliminatorii 153. Cei rămaşi în concurs au susţinut,ieri, ultima probă a examenului de admitere, testul scris la limba română şi o limbă străină.

La afişarea rezultatelor finale, Loredana Georgeta Circu din judeţul Bistriţa-Năsăud s-a clasat pe primul loc pe lista fetelor admise pe cele cinci locuri destinate acestora, cu 86 de puncte.

Prima poziţie în rândul celor 43 de băieţi admişi a fost ocupată de Tac Alexandru Ionu, din judeţul Mureş, cu 87 de puncte. Locul destinat tinerilor de etnie romă a rămas neocupat, urmând să fie redistribuit, iar cel destinat tinerilor aparţinând altor minorităţi a revenit unui tânăr din judeţul Bihor.

Dintre tinerii admişi, opt sunt din judeţul Cluj, câte cinci din judeţele Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Sălaj, câte patru din judeţele Bihor şi Arad, trei din judeţul Suceava, câte două din judeţele Alba, Gorj, Maramureş şi Timiş, respectiv câte unul din Bucureşti, Caraş-Severin, Dolj, Hunedoara, Satu Mare, Sibiu şi Vâlcea.

Candidaţii încep cursurile din 1 octombrie.

 

Comenteaza