S-au luat la bătaie în Mănăştur, amendaţi de poliţişti cu 500 de lei VIDEO

S-au luat la bătaie în Mănăştur, amendaţi de poliţişti cu 500 de lei VIDEO
Bătaie ca-n filme în plină stradă la Cluj. Doi bărbaţi s-au luat la pumni în zona Podului N de pe Calea Floreşti. Incidentul a fost filmat de un clujean şi postat de internet. Poliţiştii ajunşi la locul incidentului nu au reuşit să afle de la ce a pornit bătaia. Cei doi bărbaţi au refuzat să fie duşi la spital şi nici nu au depus nici plângere penală unul împotriva celuilalt. Nu au scăpat însă de amendă.

Martorii nu au intervenit, ba chiar mai mult, i-au încurajat să se bată în continuare. Niciunul dintre cei doi nu a depus plângere penală, însă s-au ales cu o amendă contravenţională de 200, respectiv 300 de lei.

Pe lângă vănătăi şi răni, bătăuşii s-au ales şi cu o amendă contravenţională.

"Au fost sancţionaţi contravenţional la legea 61 pe 1991 cu amendă în cuamntum de 300 de lei respectiv 200 de lei pentru participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Adnana Ilieş.

Cei doi bărbaţi au refuzat să fie transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. "Poliţiştii au solicitat o ambulanţă la faţa locului, au fost consultaţi de medic, însă au refuzat să fie transportaţi la spital", spune Ilieş.

Incidentul a avut loc vineri, în Cluj-Napoca, pe Calea Floreşti.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Lorant Ersek

Comenteaza