Se închide circulaţia pe străzile din jurul stadionului din Gruia. Vezi unde nu ai acces cu maşina, mâine

Se închide circulaţia pe străzile din jurul stadionului din Gruia. Vezi unde nu ai acces cu maşina, mâine
Circulaţia rutieră va fi închisă mâine între orele 17 şi 23 pe străzile din jurul stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", unde are loc, de la ora 20.30, meciul dintre CFR şi Universitatea Cluj.

Singurii care au acces în acest interval pe stradă sunt riveranii, avertizeazăprimarii. Astfel, va fi închisă circulaţia pe străzile Rosetti, Migdalului de la intersecţia cu strada 11 Octombrie până la intersecţia cu strada 16 Februarie, Gruia de la intersecţia cu strada 11 Octombrie până la intersecţia cu strada 7 Străzi, Miron Costin, Lăpuşului, Baia Mare, Mecanicilor de la intersecţia cu strada Fericirii până la intersecţia cu strada 7 Străzi, Lemnului, Magaziei de la intersecţia strada Romulus Vuia cu strada Conductorilor, şi respectiv strada Kovari Lazslo.

"Poliţia Rutieră adresează rugămintea participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră. Le recomandăm conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate. Agenţii de circulaţie vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona centrală, în zona adiacentă stadionului şi pe principalele artere de circulaţie ce converg spre stadion", arată poliţiştii.

Meciul dintre CFR şi "U", de mâine de la ora 20.30, va putea fi urmărit în format livetext pe ziuadecj.ro.

Comenteaza