Foto Se surpă drumul de sub cimitirul din Chinteni / "Dacă pleacă drumul cu tot cu locuitorii de pe dreapta, punem lumânările pe cealaltă parte"

Se surpă drumul de sub cimitirul din Chinteni / "Dacă pleacă drumul cu tot cu locuitorii de pe dreapta, punem lumânările pe cealaltă parte"
| Foto: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficCluj - Stefan Iris
Se surpă drumul de sub cimitirul din Chinteni / "Dacă pleacă drumul cu tot cu locuitorii de pe dreapta, punem lumânările pe cealaltă parte"
Se surpă drumul de sub cimitirul din Chinteni / "Dacă pleacă drumul cu tot cu locuitorii de pe dreapta, punem lumânările pe cealaltă parte"

O postare de pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj atrage atenţia asupra unei gropi imense care a răsărit pe partea opusă a şoselei de sub cimitirul din localitatea clujeană Chinteni. 

"Circulați cu mare atenție, drum în surpare în continuare în loc. Chinteni, în zona cimitirelor!", transmite Stefan Iris, membru în INFO TRAFIC jud. CLUJ. 

Acesta spune că trebuies luate urgent măsuri de consolidare, deoarece nu sunt suficiente doar lucrările pentru balizarea zonei. "Groapa avansează spre banda ciculabilă, la fiecare mașină de mare tonaj". 

Groapa este situată pe strada Unirii din comuna Chinteni, exact în zona în care se află cimitirul. Oamenii spun că dacă se mai întarzie mult cu stăvilirea, poate încep să se pună lumânările pe cealaltă parte a drumului dacă pleacă drumul cu tot cu locuitorii de pe dreapta". 

Între timp, primarul comunei a anunţat unde se desfăşoară lucrările pentru modernizarea/reabilitarea mai multor străzi din comuna Chinteni. "Licitația organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de lucrări având ca obiect Modernizare străzi în comuna Chinteni care vizează asfaltarea străzilor Sarmisegetuza, Burebista, Decebal, Munții Bucegi, Munții Șureanu, Munții Oașului, Păcii, Nucului, Curcubeului, Calatis, Ion Creangă, George Enescu, Marin Sorescu, Mihai Viteazu, Traian(localitateaChinteni), precum și strada de la Biserică și strada spre Capela Mortuară (localitatea Vechea) a fost finalizată.

În cadrul procedurii, au existat două oferte neconforme, iar Consiliul Concurenței București a dispus eliminarea acestora din cadrul procedurii. Cele două firme au contestat raportul procedurii la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Comuna Chinteni a înaintat toate documentele solicitate de CNSC, în vederea soluționării contestației.

Menționăm că pentru acest obiectiv de investiții, Comuna Chinteni a primit finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Din bugetul local al comunei Chinteni, vom moderniza (asfalta) străzile Republicii, Salcâmului și Prunului. În perioada următoare - dar nu imediat - vom interveni cu lucrări de reabilitare pe drumul Pădureni - Feiurdeni. De asemenea, pe strada Kelemen Arpad vom derula lucrări de întreținere", transmite primarul comunei Chinteni, Lucia Magdalena Suciu. 

Comenteaza