Secretele unui business de succes se învaţă de la cele mai puternice femei din România

Secretele unui business de succes se învaţă de la cele mai puternice femei din România
Femeile, şi nu numai, sunt aşteptate pe 6 martie să descopere secretul către succes încercat şi validat de antreprenoare celebre, care vin la The Woman în calitate de speakeri.

Patrizia Paglieri (din juriul Masterchef), Doina Costache (head of branding în cadrul Google), Cornelia Nicolae (country manager al Stefanel), Alexandra Stoica (director executiv DAS Engineering), Ioana Filipescu (director Filipescu Visa Financial Advisors), Cristina Chiriac (preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor), Raluca Kişescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania şi Moldova), sunt câteva dintre femeile de carieră care vor fi prezente la ediţia din acest an.

"Principalele calități necesare unui leader, bărbat sau femeie, sunt seriozitatea, capacitatea de muncă și flexibilitatea în luarea deciziilor. A fi femeie într-un domeniu dominat de bărbați nu reprezintă nici un avantaj, dar nici un dezavantaj. Am fost tot timpul confortabilă cu alegerea mea", susţine Ioana Filipescu, speaker la conferinţa The Woman.

Ioana Filipescu, inclusă de publicațiile financiare în topul celor mai puternice femei din România este specialist în investment banking, cu o experiență de peste 20 de ani în corporate finance și investment banking și care a condus Raiffeisen Investment România timp de zece ani.

Cristina Chiriac este un alt exemplu de femeie de succes pe care conferinţa The Woman vi-l aduce. Cristina este preşedintele Asociaţiei Nationale a Antreprenorilor, Ambasador al Antreprenoriatul Feminin (titlu acordat şi recunoscut de Uniunea Europeană), mentor al Antreprenoriatului feminin, doctorand în economie şi promotor al valorilor româneşti. Cristina Chiriac, trece de la economie, la ie, atunci când ajunge acasă. Deşi este specialist în economie, Cristina iubeşte tradiţiile româneşti şi, în special, ia. Pasiunea este atât de mare, încât Cristina a pus bazele unui business: un magazin online care vinde ii.

„Flori de ie nu este doar o colecție unică de ii, Flori de ie reprezintă o frântură din istoria neamului românesc, în ea se regăsesc sute de povești de viață, povești ce au dăinuit în timp, iar eu cred ca o parte din misiunea mea o reprezintă continuarea acestei povești!", susţine Cristina Chiriac.

În faţa participantelor la conferinţă va fi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania și Moldova. Cu 15 ani de experiență în marketing, Raluca Kișescu este unul dintre principalii actori ai domeniului, în România. În cei 9 ani de când coordonează tot ceea ce înseamnă activarea de brand pentru Avon, Raluca și-a pus amprenta pe multe dintre cele mai îndrăznețe proiecte din România, multe în zona de advertising neconvențional. În 2009, a fost desemnată de revista Business Woman "Marketerul Anului".

Conferinţa The Woman va avea loc în 6 martie în Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia.

 

Comenteaza