Seniorii Clujului, învăţaţi să fie aşi pe net

Seniorii Clujului, învăţaţi să fie aşi pe net
Principalele teme abordate de campania de anul acesta sunt: „Hai pe net 2015! pentru creşterea şanselor de angajare!" şi „Hai pe net 2015! pentru alfabetizare digitală!"

În cadrul ei, secţia pentru Adolescenţi a bibliotecii organizează, până în 26 martie, un curs de iniţiere în utilizarea Facebookului intitulat "Super-senior online pe Facebook".

Campania „Hai pe net!" este organizată de Fundaţia EOS Romania în parteneriat cu telecentre, biblioteci publice, şcoli, puncte de acces public la informaţie şi alte organizaţii şi instituţii dedicate alfabetizării digitale în România. Principalele teme abordate în acest an sunt „Hai pe net 2015! pentru creşterea şanselor de angajare!" şi „Hai pe net 2015! pentru alfabetizare digitală!"

Evenimentul din România este parte integrantă a campaniei de responsabilizare digitală "Get online week", derulată la nivel European de către organizația Telecentre Europe, cu scopul de a stimula ocuparea forţei de muncă, formarea şi certificarea competenţelor digitale.

 

Comenteaza