Sfârșit tragic pentru doi oameni din același județ. O femeie a ars de vie, iar un bărbat a murit după ce a fost strivit de roata unui vehicul forestier

Sfârșit tragic pentru doi oameni din același județ. O femeie a ars de vie, iar un bărbat a murit după ce a fost strivit de roata unui vehicul forestier

Două evenimente cumplite s-au întâmplat sâmbătă în județul vâlcea. Un muncitor a ars după ce a fost călcat de un vehicul rutier, iar o femeie a ars carbonizată în casă.

O femeie de 51 de ani din comuna Popeşti a fost găsită carbonizată de către pompierii militari care au participat la stingerea unui incendiu izbucnit sâmbătă seara în locuinţa acesteia, cel mai probabil în urma exploziei unei butelii, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Femeie arsă de vie în casă

„La faţa locului s-au deplasat membrii unui echipaj de intervenţie de la Punctul de Lucru Horezu şi două echipaje de pompieri de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei incendiul se manifesta generalizat, la o locuinţă, pe o suprafaţă de 60 metri pătraţi. În timpul misiunii de stingere, pompierii prezenţi la faţa locului au primit informaţia că o femeie care locuia în casa cuprinsă de flăcări nu este de găsit, motiv pentru care s-au început căutările. La scurt timp, persoana a fost găsită carbonizată în interiorul locuinţei", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Incendiul a fost lichidat după circa două ore de la anunţarea evenimentului, până la stingerea flăcărilor fiind afectate un garaj şi camera de locuit în suprafaţă de 20 metri pătraţi, o anexă gospodărească de tip fânar/depozit de furaje, construit din cărămidă şi lemn cu învelitoare de plăci de azbociment, în suprafaţă de 40 metri pătraţi, şi o aplecătoare din lemn, în suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi.

Cercetările preliminare au arătat că incendiul s-ar fi declanşat în urma exploziei unui recipient cu GPL.

Bărbat strivit la muncă de un roata unui utilaj

Un muncitor al unei firme din Brezoi a decedat sâmbătă după ce a fost strivit sub o roată a unui vehicul forestier, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 46 de ani ar fi căzut de pe utilajul aflat în mişcare, fiind prins sub roata din spate a acestuia.

„La data de 29 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un TAF. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Mălaia, angajat al unei societăţi comerciale, din oraşul Brezoi, care, în timp ce se afla în partea din spate a unui vehicul forestier, ar fi căzut şi a fost călcat de roata din spate a utilajului. Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat decesul acestuia", au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Comenteaza