Simpatizanţii AUR adunaţi în Piaţa Universităţii. Sunt prezenţi şi manifestanţi sosiţi din ţară cu autocarele

Simpatizanţii AUR adunaţi în Piaţa Universităţii. Sunt prezenţi şi manifestanţi sosiţi din ţară cu autocarele

Mai mulţi simpatizanţi AUR care s-au adunat sâmbătă, la Piaţa Universităţii, unde s-a aflat şi liderul formaţiunii George Simion, pentru a protesta faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei, merg la Piaţa Victoriei unde se află alţi manifestanţi. De asemenea, sunt prezenţi şi protestatari sosiţi din ţară cu autocarele.

”Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion, postând o imagine din Piaţa Universităţii şi una de la manifestaţia pentru autostrăzi în zona Moldovei..

Protestatarii de la Piaţa Universiatăţii au drapele tricolore şi afişează un banner pe care scrie ”Libertate”.

În Piaţa Victoriei sunt mai puţini manifestanţi cu drapele, însă lor li se alătură oameni veniţi din ţară cu autocarele şi care apoi eu venit în marş în Piaţa Victoriei.

Cei sosiţi cu autocarele, care afirmă că sunt din Iaşi şi Bacău, au drapele, cruci şi icoane. Unii dintre ei declară că îşi vor înapoi ”dreptul de a respira liber” şi revenirea la viaţa normală. Dintrei ei,unii merg şi către Piaţa Universităţii.

Etichete
Comenteaza