SINUCIDERE în Floreşti sub ochii echipajului SMURD

SINUCIDERE în Floreşti sub ochii echipajului SMURD

O femeie din comuna clujeană Floreşti s-a aruncat de pe balcon chiar dacă în casă cu ea se afla echipajul SMURD alertat de soţul acesteia. Femeia ameninţase cu suicidul. Aceasta a decedat în urma impactului cu solul. 

În cursul zilei de miercuri 29 septembrie o femeie din Floreşti a decis să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se de pe balconul apartamentului situat pe strada Stejarului. Femeia, 43 de ani, originară din Dej, a fost internată de mai multe ori pentru tratarea depresiei survenite în urma decesului mamei sale.

Soţul femeii ar fi primit un mesaj de adio pe telefon când se afla cu copiii la grădiniţă. Acesta a alertat echipajele de intervenție la 112, potrivit cluj24.ro.

Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la apartamentul în care se afla femeia singură. Membrii echipajului au intrat în apartament şi au încercat să dialogheze cu aceasta, cu scopul de a o linişti.

La un moment dat, femeia ar fi spus că merge în altă încăpere. Aceasta a ieşit pe balcon şi s-a aruncat în gol. Membri SMURD au încercat să o resusciteze, dar aceasta nu a răspuns manevrelor, iar ulterior a fost declarat decesul.

În cauză, poliţiştii clujeni au deschis un dosar de cercetare penală, pentru documentarea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a fi efectuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident.

Comenteaza