Șofer clujean, prins cu peste 200 km/h pe Autostrada A1

Șofer clujean, prins cu peste 200 km/h pe Autostrada A1
| Foto: gazetavalceana.ro

Polițiștii din cadrul IPJ Sibiu au depistat cu ajutorul aparatului radar un șofer clujean, care circula cu peste 200 km/h pe A1.

"În zilele de 9 şi 10 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au desfăşurat acţiuni specifice în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră pe A1. La activităţi au luat parte şi poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Deva - Nădlac şi A3 Cluj.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 11,30, la km. 268 (zona Sălişte), pe direcţia Deva - Sibiu, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Cluj, a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 214 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, bărbatului i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile", a anunțat IPJ Sibiu.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza