Foto Șoșoacă a scos copiii în linia întâi la protestul de la Cluj-Napoca. Clujean: "Unde e Protecția Copilului?"

Șoșoacă a scos copiii în linia întâi la protestul de la Cluj-Napoca. Clujean: "Unde e Protecția Copilului?"
Șoșoacă a scos copiii în linia întâi la protestul de la Cluj-Napoca
Șoșoacă a scos copiii în linia întâi la protestul de la Cluj-Napoca
Șoșoacă a scos copiii în linia întâi la protestul de la Cluj-Napoca
Șoșoacă a scos copiii în linia întâi la protestul de la Cluj-Napoca

Deputata Diana Șoșoacă a avut copiii la picioare, la protestul de duminică de la Cluj-Napoca. Unii clujeni consideră că această practică este un abuz şi întreabă pe unde umblă Protecția Copilului.  

"Nu ai cum să nu admiri “flexibilitatea” votanților AUR. Ei îmbrățișează și idei mai avansate, dar își rezervă dreptul de a alege când și cui se aplică. Obligația de a purta mască pentru a limita răspândirea unui virus? Nici vorbă, e corpul lor, deci e decizia lor. Atunci și femeile… Ah, nu, pentru ele decidem noi dacă să devină sau nu mame. Copii la proteste? Desigur, e dreptul lor! Deci și Greta… Ah, nu, Greta să își vadă de copilărie că e folosită să promoveze agenda altora", a scris Alexandra Oană, consilier local USR, pe pagina de socializare.

În fotografia postată de Alexandra Oană se pot observa mai mulţi copii la picioarele deputatei Diana Șoșoacă ţinând pancarte în mâini pe care scrie: "Corpul meu, alegerea mea!", "Vrem şcoală normală, fără mască", "Stop 5G". 

Clujenii se întreabă unde e protecția copilului având în vedere vârsta copiilor şi nivelul de discernământ. "Având în vedere vârsta copiilor şi, implicit, nivelul de discernământ, ma întreb (retoric) unde e protecția copilului. Doarme, ca de obicei, bănuiesc. Nu e prima dată când văd copii la proteste. Pe teme diverse, nu e vorba aici doar de AUR.

Mi se pare un abuz şi ar trebui sancționată prin lege această practică. Până la 18 ani o persoană nu are drept de vot pentru că se consideră că nu are maturitatea necesară să facă o alegere cu implicaţii pentru viitorul ei. Copiii din imagine n-au nici măcar buletin. Nu cred că au venit din convingere politică la protest. Au facut-o pentru ca i-au adus părinţii. Eu i-aş amenda pe aceşti aşa-zişi părinţi pentru că, repet, e un abuz", a comentat o clujeancă postarea consilierului local.

Foto: Facebook

Comenteaza