Spectacole cu măşti, excursii şi ieşiri la iarbă verde, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Spectacole cu măşti, excursii şi ieşiri la iarbă verde, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice
De Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, eveniment celebrat anual la data de 1 octombrie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj va desfăşura o serie de evenimente dedicate, printre care se numără spectacole cu măşti, excursii şi ieşiri la iarbă verde.

Manifestările de miercuri vor fi reunite sub tema "Să nu lăsăm pe nimeni fără sprijin! Să promovăm o societate pentru toţi!" şi vor fi organizate, între orele 10:00 şi 15:00, în cadrul centrelor rezidenţiale din subordinea instituţiei.

Astfel, vor avea lor petreceri cu beneficiarii, excursii, ieşiri la iarbă verde, spectacole cu măşti, mese festive şi un recital de poezii şi cântece. Cu acest prilej, DGASPC doreşte să amintească clujenilor cât de important este pentru vârstnici să simtă că sunt necesari pentru familie şi pentru comunitate.

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice se sărbătoreşte anual, în data de 1 octombrie, începând din anul 1991, când Organizaţia Naţiunilor Unite a stabilit ziua de 1 octombrie ca dată de celebrare a persoanelor de peste 60 de ani.

Etichete
Comenteaza