Suporterii "U" şi CFR, pe trasee diferite spre stadion. Vezi pe unde trebuie să meargă

Suporterii
La derby-ul Clujului, ce se joacă astăzi de la ora 19 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, suporterii "U" şi CFR vor merge spre arena sportivă şi vor intra la tribune pe trasee diferite.

Suporterii echipei „F.C. Universitatea Cluj", care au legitimaţii de acces la Tribuna a II-a, se vor deplasa pe următorul traseu: Intersecţia 7 Străzi - str. Romulus Vuia, accesul în stadion făcându-se pe la poarta de acces nr. 9.

Suporterii echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca", care au legitimaţii de acces la Tribuna a II-a, se vor deplasa pe unul din următoarele trasee:

- Intersecţia 7 Străzi - str. Gruia - str. 11 Octombrie - str. Romulus Vuia, accesul în stadion făcându-se pe la poarta de acces nr. 10;
- Intersecţia 7 Străzi - str. Carpaţi - str. Conductorilor - str. Magaziei - str. Fierului - str. Lemnului - str. Romulus Vuia, accesul în stadion făcându-se pe la poarta de acces nr. 10.

Jandarmeria Cluj transmite că este interzis accesul suporterilor echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca" pe str. Romulus Vuia, în sectorul dintre Intersecţia 7 Străzi şi poarta de acces nr. 9.

Bilete pentru derby-ul de astăzi se pot cumpăra de la casele de bilete ale Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu" până la ora 16. După această oră vor avea acces în zona imediată a arenei sportive doar suporterii care au legitimaţii de acces la această partidă şi riveranii.

 

Comenteaza