Surpriză la Congresul PPE de la București: Austriecii au votat pentru manifestul care cere aderarea României la Schengen

Surpriză la Congresul PPE de la București: Austriecii au votat pentru manifestul care cere aderarea României la Schengen

Euodeputatul Siegfried Mureşan a anunțat că delegaţia austriacă la Congresul PPE de la București nu a mai votat împotriva manifestului electoral care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spaţiul Schengen.

Delegaţia austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al PPE care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spaţiul Schengen, iar manifestul a fost adoptat cu unanimitate, a anunţat eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan. „Acest vot arată ca blocajul a fost depăşit şi că, chiar dacă au existat dificultăţi, le vom depăşi şi vom obţine aderarea deplină a României la spaţiul Schengen”, a adăugat liberalul.

„Surpriză la Congresul Partidului Popular European de la Bucureşti. Delegaţia austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al Partidului Popular European care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spaţiul Schengen. Manifestul a fost adoptat în unanimitate. Acest vot arată ca blocajul a fost depăşit şi că, chiar dacă au existat dificultăţi, le vom depăşi şi vom obţine aderarea deplină a României la spaţiul Schengen”, a scris Siegfried Mureşan pe Facebook.

Eurodeputatul PNL a adăugat manifestul electoral va sta la baza programului politic al Partidului Naţional Liberal. „Manifestul electoral votat mai devreme, care va sta la baza programului politic al Partidului Naţional Liberal, cuprinde următorul paragraf: «Avem nevoie de admiterea deplină la spaţiul Schengen pentru Bulgaria şi România, eliminând nu doar controalele aeriene şi maritime, ci şi controalele la frontierele terestre cât mai curând posibil”, a completat Mureşan.

 

Etichete
Comenteaza