Suspecţii din "Jaf la BT" au fost eliberaţi VIDEO

Suspecţii din
Cei doi tineri suspectaţi că au jefuit o agenţie bancară din Mănăştur în urmă cu doi ani vor fi eliberaţi din arest preventiv, a decis în urmă cu puţine minute Curtea de Apel Cluj.

Bogdan Hosu şi Andrei Baciu se află în arest preventiv de un an şi 4 luni iar decizia de a-i elibera a fost luată astăzi de Curtea de Apel Cluj, care a menţinut decizia Tribunalului în acest sens.

Revenim cu amănunte.

"În şedinţa publică de azi, Curtea de Apel Cluj a respins recursul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj împotriva încheierii Tribunalului Cluj din 26 aprilie prin care s-a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor Hosu Andrei şi Baciu Bogdan, cu măsura obligării de a nu
părăsi localitatea de domiciliu", arată Curtea de Apel într-un comunicat.

Decizia Curţii este definitivă.

UPDATE Şeful IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar, a comentat decizia instanţei de a-i pune în libertate pe cei doi suspecţi. "Este dreptul exclusiv al Curţii să decidă aşa ceva. Eu nu mă pot pronunţa, probabil că nu mai prezintă pericol. Vom vedea ce va fi, eu nu am lucrat personal la acest caz", a spus Păcurar. El a mai adăugat că în opinia sa posibilitatea infirmării vinovăţiei celor doi reţinuţi de mai bine de un an nu ar atrage după sine demisii în rândul anchetatorilor. "De ce să se întâmple aşa ceva? Aveţi impresia că au fost reţinuţi un an pe degeaba?", a mai spus chestorul (Bianca Felseghi)

 

Comenteaza