Tâlhărie în plină zi: încolţit, a agresat o vânzătoare

Tâlhărie în plină zi: încolţit, a agresat o vânzătoare
Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un magazin, iar pentru a-şi asigura scăparea ar fi agresat-o pe vânzătoare.

Incidentul a fost adus în atenţia oamenilor legii joi la prânz, la ora 12:20, efectivele Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca fiind sesizate cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras bunuri dintr-un magazin de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 56 de ani din Cluj-Napoca.

"Acesta ar fi sustras ochelari şi parfumuri în valoare de circa 50 de lei din magazin, iar pentru a-şi asigura scăparea, ar fi agresat-o fizic pe vânzătoare. Bărbatul nu a reuşit să părăsească unitatea, fiind imobilizat de către ceilalţi angajaţi ai magazinului", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

 

Comenteaza