Tânăr de 20 de ani din Cluj, arestat după ce a violat o femeie de 71 de ani

Tânăr de 20 de ani din Cluj, arestat după ce a violat o femeie de 71 de ani

Un mandat de arestare preventivă a fost emis pe numele unui tânăr de 20 de ani care ar fi violat o bătrână în propria ei casă.

Polițiștii comunei Ileanda, județul Sălaj, au fost sesizați, miercuri, 22 martie, în urma unui apel la 112 de la un bărbat din comuna sălăjeană Zalha că, în data de 21 martie 2023, în jurul orei 22:00, vecina sa de 71 de ani a fost violată de un necunoscut care i-a pătruns în casă.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii sălăjeni, cu sprijinul polițiștilor Secției nr.5 Poliție Rurală Petru Rareș din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani, din comuna Recea Cristur, județul Cluj”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj.

Polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda l-au reținut, pentru 24 de ore, pe tânărul de 20 de ani, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sălaj.

Ulterior, instanța de judecată a emis, joi, 23 martie, un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 de zile.

 

Comenteaza