S-a electrocutat în gara din Cluj-Napoca pentru un selfie. Tânăra de 20 de ani va fi transportată în Belgia

S-a electrocutat în gara din Cluj-Napoca pentru un selfie. Tânăra de 20 de ani va fi transportată în Belgia
| Foto: Imagine cu caracter generic - INQUAM Photos_Costin_Dinca

Fata de 20 de ani care s-a electrocutat sâmbătă, după ce s-a urcat pe un tren care se afla în gara din Cluj-Napoca pentru a-și face fotografii, va fi transferată în Belgia.

Pentru câteva selfie-uri unii tineri îşi riscă viaţa. S-a întâmplat sâmbătă, la Cluj-Napoca, atunci când doi tineri au făcut un gest teribilist urcându-se pe o garnitură de tren care staționa în gara din Cluj-Napoca pentru a-și face poze.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 04.50, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că doi tineri din municipiul Brașov, în vârstă de 20 și 24 de ani, ar fi suferit leziuni în timp ce se aflau urcati pe o garnitură de tren aflatã în gara din municipiul Cluj-Napoca.

Cei doi au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior tânăra fiind transportată de urgentã la o unitate medicală. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurãrile evenimentului”, a transmis sâmbătă IPJ Cluj.

Fata a fost transportată la un spital din Timișoara, dat va fi transferată în străinătate. Transferul fetei de 20 de ani în străinătate a fost solicitat de familia ei. Acum, medicii din Timișoara așteaptă confirmarea unității sanitare belgiene pentru a o pregăti pe fată de transport, a transmis stirileprotv.ro

Comenteaza