Tatăl băiatului din Cluj care s-a aruncat de la etajul 11 a făcut infarct la auzul veştii

Tatăl băiatului din Cluj care s-a aruncat de la etajul 11 a făcut infarct la auzul veştii
Gestul tânărului de 18 ani din Cluj, care s-a aruncat pe geam, de la etajul 11 a lăsat o stare de uimire în urmă. Nu-şi poate explica nimeni cum a putut avea loc tragedia, când nimic nu părea să prevestească acest lucru.

Băiatul tocmai se întorsese din Marea Britanie, după ce a stat cu tatăl său câteva zile. Venit acasă, a fost întâmpinat de mama sa vitregă, cu care locuia în apartament. După câteva zile, în timp ce mâncau amândoi în bucătărie, băiatul s-a ridicat de pe scaun şi a zis că se retrage în camera lui.

Nebănuind nimic, femeia s-a apucat să strângă masa şi să-şi vadă de treburile gospodăreşti. La un moment dat, a auzit bătăi în uşa de la intrare şi s-a dus să deschidă. Erau poliţiştii care au întrebat-o unde este tânărul. Femeia i-a condus în camera băiatului, însă aceasta era goală. Poliţiştii i-au spus ce făcuse tânărul.

Vestea nenorocirii i-a fost dată şi tatălui băiatului, în Londra. Bărbatul a făcut infarct la auzul veştii şi a trebuit să fie transportat de urgenţă la spital.

Băiatul a lăsat un mesaj scris, dar şi unul video, filmându-se cu telefonul mobil, înainte să facă groaznicul gest, spun anchetatorii. Polițiștii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, după ce au găsit în camera tânărului atât mesajul scris, cât şi filmarea video.

”S-a filmat cu telefonul. Mama vitregă a acestuia spune că nu era în evidențe cu probleme, dar că era mai retras, mai melancolic. Tocmai fusese în vizită la tatăl lui, care lucrează la Londra. Acesta s-a întors de câteva zile și nu părea afectat de ceva probleme. Mama lui a spus că a discutat cu băiatul la prânz, acesta s-a retras în camera lui și și-a văzut de treburile casei. Tragedia i-a șocat pe toți”, spun anchetatorii, citați de observatortv.ro.

În biletul de adio şi în mesajul video lăsat familiei tânărul povesteşte cu lacrimi în ochi, că viața nu este corectă și nu este așa cum ar fi trebuit. De asemenea, băiatul s-ar fi arătat dezamagit de oportunităţile şi greutăţile vieţii, scrie presa clujeană.

 Toţi cunoscuţii se întreabă acum ce probleme putea să aibă tânărul de 18 ani, încât să recurgă la un asemenea gest şi cum putea fi ajutat să treacă peste aceste probleme.

loading...
Comenteaza