Tinerii de nota 10, premiaţi la Berăria Culturală

Tinerii de nota 10, premiaţi la Berăria Culturală
Câștigătorii celei de-a cincisprezecea ediții a "Premiilor de Excelență Ursus" vor fi premiaţi în cadrul ediţiei cu numărul XXVII a „Berăriei Culturale”, care va avea loc în această seară la Fabrica de Bere Ursus.

Iniţiate în 1999 ca o formă de recompensare a studenţilor clujeni cu merite universitare deosebite, Premiile de Excelență Ursus, în valoare de 1000 de lei, se acordă anual primilor zece studenţi cu cele mai bune rezultate obţinute în anul universitar anterior.

Selecția acestora este făcută de către universitățile partenere luând în considerare atât activitatea academică a studenților, cât şi anumite criterii sociale. În consecinţă, premiile aferente anului universitar 2013-2014 s-au acordat unor studenţi ce au obţinut medii cuprinse între 9,58 și 10. 

Astfel, în cadrul ceremoniei de diseară vor fi recompensaţi Eduard Banci și Teodora Irina Adam de la Universitatea de Medicină și Farmacie,  Renate Melanie Hârsan și Bianca Terciu de la Universitatea Tehnică, Maria Ioana Pleșa și Bogdan Jonathan Cernisov de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Crina Elena Crețu de la Facultatea de Studii Europene a Universităţii Babeș-Bolyai (UBB), Alvaro Albornos Castro de la Facultatea de Istorie și Filosofie a UBB şi  Ana Maria Buia și Laura Serghiescu de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a UBB.

Diplomele de excelență vor fi înmânate câştigătorilor de către Dan Toader, directorul sucursalei Cluj-Napoca a Ursus Breweries Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc de la ora 18:00 la Fabrica de Bere Ursus.

Comenteaza