Tişe i-a chemat pe capii bisericilor să-i "sfinţească" noul sediu FOTO

Tişe i-a chemat pe capii bisericilor să-i
Noul sediu al Consiliului Judeţean din cluj a fost "sfinţit" în această dimineaţă de capii a trei clte - ortodox, greco-catolic şi romano-catolic. "M-am consultat înainte cu toate partidele", spune preşedintele instituţiei, Alin Tişe.


">

Clădirea unde funcţionează de astăzi Consiliul Judeţean a fost "sfinţită" în această dimineaţă de mitropolitul ortodox Andrei Andreicuţ, de episcopul greco-catolic Florentin Crihălmeanu şi de prim-protopopul romano-catolic Kovacs Sandor. Cei trei ierarhi au vizitat holul instituţiei, dar şi birourile vicepreşedinţilor Fekete Emoke şi Radu Bica, dar şi în biroul preşedintelui Tişe.

"A fost propunerea angajaţilor să-i chemăm, pentru că ei sunt majoritari ortodocşi, romano-catolici şi greco-catolici. Am convenit cu toate partidele politice că este indicat să vină. Chiar au spus unii colegi că trebuie să fim atenţi să vedem dacă-i putem aduce împreună (pe Andrei Andreicuţ şi Florentin Crihălmeanu-n.red.), dar mă bucur că au venit. Decizia de a-i chema a fost luată cu toate partidele", a spus Tişe.

 

Comenteaza