Traseu special pentru nevaccinaţi la un centru comercial din Cluj-Napoca. S-a lăsat cu amenzi

Traseu special pentru nevaccinaţi la un centru comercial din Cluj-Napoca. S-a lăsat cu amenzi
| Foto: https://media.dcnews.ro/

Nevaccinații și vaccinații au intrări diferite la un centru comercial din Cluj-Napoca, dar apoi se întâlnesc la mijloc. Poliţiştii clujeni au descins la locul cu pricina, unde era creat un traseu special pentru cei cei neimunizaţi anti-COVID. L-au desfiinţat şi au împărţit amenzi. 

Românii se întrec în metode de fentare a restricţiilor anti-COVID. După certificatele verzi false a mai apărut o metodă de eludare a hotărârilor luate de autorităţi. La Cluj-Napoca hipermarket-uurile îşi fac propriile reguli antiepidemice, ignorându-le pe cele ale autorităţilor. Mai precis, a fost creat un traseu special pentru nevaccinați. Vaccinații intră pe un alt cooluar la un centru comercial din Cluj-Napoca, dar apoi ambele categorii se întâlnesc la mijloc, la cumpărături. 

"În cursul zilei de ieri, cu ocazia activităților de verificare a respectării prevederilor specifice contextului epidemiologic actual, întreprinse în intervalul orar 10.30 – 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat cu privire la faptul că la nivelul unui centru comercial nu sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a efectelor virusului Covid-19.

Verificările au indicat faptul că în zona de acces în centrul comercial erau afișate panouri și delimitate două culoare distincte ce indicau faptul că pe un culoar este permisă intrarea în întregul spațiu comercial prin prezentarea Certificatului Verde Covid, pe culoarul ce duce doar în zona hipermarket-ului nefiind necesară prezentarea acestuia.

Polițiștii au dispus eliminarea afișelor neconforme, societatea fiind sancționată în acord cu Legea 55/2020, cu amenda în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite prin HG 1090/2021", a anunţat IPJ Cluj. 

Comenteaza