Trei luni de coşmar pentru şoferi. Strada Căpitan Grigore Ignat intră în şantier

Trei luni de coşmar pentru şoferi. Strada Căpitan Grigore Ignat intră în şantier
Traficul rutier va fi restricţionat, timp de trei luni, pe strada Căpitan Grigore Ignat din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului.

Începând de luni, 19 mai 2014, vor începe lucrările de modernizare pe strada Căpitan Grigore Ignat, tronsonul cuprins între Bulevardul Muncii şi podul Colectiviştilor. Lucrările fac parte din proiectul "Modernizarea tramei stradale de acces la zona industrială în Municipiul Cluj-Napoca" şi vor avea o durată de 3 luni.

Pe durata lucrărilor se vor crea restricţii de circulaţie, dar se va asigura circulaţia alternativă pe o bandă. Va fi interzisă oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor. Lucrările vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere.

Miercuri, 14 mai, au demarat şi lucrările de modernizare pe Calea Baciului.

Proiectul de modernizare a tramei stradale în zona industrială cuprinde 15 străzi şi patru poduri, adică întreg traseul liniei de tramvai, din Mănăştur şi până în Iris, dar şi străzile Calea Baciului şi Grigore Ignat.

Perioada de implementare a lucrărilor este de 18 luni, iar investiţia e de 20 de milioane de euro, din care municipalitatea asigură 15%, iar Uniunea Europeană are o contribuție de 85%.

 

Comenteaza