Trotinetistul care a accidentat un pieton pe trecere în Cluj-Napoca și a fugit, s-a predat la Poliție

Trotinetistul care a accidentat un pieton pe trecere în Cluj-Napoca și a fugit, s-a predat la Poliție
| Foto: trotineta

Un trotinetist a accidentat un pieton aflat pe trecere în Cluj-Napoca. Ulterior, acesta a fugit de la locul accidentului. Poliția a anunțat recent că este vorba despre un tânăr de 17 ani.

Accidentul a avut loc miercuri, 18 octombrie, pe Splaiul Independenței din Cluj-Napoca.

"În data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.45, pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca, a fost înregistrat un accident rutier, soldat cu vătămarea unui tânăr, de 22 de ani, care ar fi fost accidentat de o persoană care circula pe o trotinetă.

Ulterior, persoana vătămată s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier pentru a sesiza evenimentul. Din primele informații, la data și ora menționată mai sus, tânărul de 22 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, ar fi fost accidentat de către o persoană necunoscută care circula cu trotineta, pe pista specială destinată acestor tipuri de mijloace, înspre strada George Barițiu.

După producerea accidentului, persoana care se afla pe trotinetă, deși ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că a rezultat vătămarea unei persoane, a părăsit locul fără încuviințarea organelor în drept. În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei care circula cu trotineta. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei care se deplasa pe trotinetă, sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!", a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au anunțat, miercuri, că băiatul respectiv are 17 ani și s-a prezentat de bună voie la secție.

„Persoana implicată în accidentul rutier s-a prezentat azi, 25 octombrie, la unitate de poliție, fiind vorba de un tânăr de 17 ani.” 

Comenteaza