Ultimele imagini cu Raisa în viață / Copila a fost ucisă cu cruzime / Suspectul, verișorul de 15 ani al fetei, reținut pentru 24 de ore

Ultimele imagini cu Raisa în viață / Copila a fost ucisă cu cruzime / Suspectul, verișorul de 15 ani al fetei, reținut pentru 24 de ore
colaj: sursa stirileprotv.ro / gandul.ro

Verdictul implacabil dat de medicii legiști a fost că Raisa, copila de doi ani și jumătate, găsită moartă într-o zonă cu vegetație deasă, din judetul Dolj, a fost ucisă cu cruzime. 

Potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiei obținute de Antena 3 CNN, micuța ar fi murit prin asfixiere mecanică prin strangulare, iar pe corp au fost găsite și multe leziuni prin înțepare, a transmis stiripesurse.ro

Presupusul criminal al Raisei este chiar verișorul micuței, un adolescent de numai 15 ani. Acesta a fost reținut joi pentru 24 de ore și dus la audieri, însă comunicarea cu suspectul este foarte dificilă, acesta nefiind coerent în declarații. 

Potrivit unor surse din anchetă, o cameră de supraveghere a surprins momentul când fetița a intrat în casă, dar nu şi momentul când iese din locuinţă. 

Inițial Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar încadrarea a fost schimbată în omor după rezultatul autopsiei. 

Anchetatorii au transmis inainte de a fi găsit trupul copilei că rudele fetiţei de 2 ani găsită moartă ar fi încercat să conducă anchetatorii pe piste greșite.

"La stâlpul ăla acolo s-a găsit un tricou galben, că fetița când a plecat de aici a fost cu un tricou galben și pantaloni negri. Dar nu era galben, era altă culoare și noi credem că s-a pus tricoul ăla de cineva care a făcut fapta ca să poată să strângă Poliția… Ca să poată să o arunce pe ea", au declarat părinții Raisei, potrivit stirileprotv.ro. 

CITEȘTE ȘI: Rudele fetiţei de 2 ani găsită MOARTĂ ar fi încercat să conducă anchetatorii pe piste greșite / Datorii la cămătari

Comenteaza